Fit chrupiące gofry: najlepszy przepis na gofry z serka wiejskiego
Marzysz o idealnym śniadaniu lub fit deserze? Ten przepis na domowe gofry to doskonały wybór, jeśli szukasz czegoś lekkiego, chrupiącego i szybkiego w przygotowaniu. Dzięki kilku prostym składnikom i niezawodnej gofrownicy zrobisz pyszne i chrupiące gofry, które smakują jak z budki – a przy tym są o wiele zdrowsze! Choć klasyczne ciasto na gofry często zawiera dużo cukru i tłuszczu, tutaj stawiamy na lekkość i białko. Nie musisz ubijać piany ani dodawać proszku do pieczenia – całość przygotujesz w kilka minut, używając tylko miksera. Wystarczy zmiksować składniki, nakładać porcje na rozgrzaną gofrownicę i po chwili cieszyć się chrupiącymi goframi z delikatnym wnętrzem. To prosty sposób na domowe ciasto, które zachwyci każdego!
542 kalorie, 36,6 białko, 24.3 tłuszcze, 41,6 węglowodany

